Concerten

High Tea concerten en andere optredens

Regelmatig organiseerde het Berkels Blokfluit Ensemble een High Tea met concert. Onder het genot van een kop thee of koffie en veel lekkers konden familieleden en belangstellenden komen luisteren naar muziekstukken die het afgelopen jaar waren ingestudeerd.

In de jaren vanaf 2005 werden de High Tea Concerten op verschillende locaties in Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs afgewisseld met samenspelen met andere ensembles In Rotterdam en Breda, optredens in verpleeghuizen in Maassluis en Rotterdam en op een kerstmiddag van de PCOB in Berkel en Rodenrijs.

Het laatste High Tea concert was op 10 november 2018 in het verenigingsgebouw Willem Huijgens in Berkel en Rodenrijs. Deze keer met werken van o.a. Locke, Gabrieli, Telemann en we keken ver over de grenzen met Russian Songs.

Iets heel anders was het project King Arthur van Henry Purcell, uitgevoerd op 13 november 2021. Voor dit project hadden we versterking van andere instrumenten (cello, klarinet, dwarsfluit) en bij sommige onderdelen werd er ook gezongen.